Kultainen seinäkello ja peilisetti Vivid 3 kpl – 25×25 cm

33,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tämä upea seinäkellosetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda kotiisi ripauksen tyyliä ja eleganssia. Setti koostuu yhdestä kellosta ja kahdesta peilistä, jotka on valmistettu laadukkaasta lasista ja muovista. Kaikki kolme osaa ovat samankokoisia ja -muotoisia, ja niissä on kaunis kultainen kehys. Voit ripustaa ne seinälle haluamallasi tavalla ja luoda näin oman persoonallisen ilmeen.

Seinäkello Vivid on tarkoitettu sisäkäyttöön, ja se näyttää ajan tarkasti ja selkeästi. Kellossa on hiljainen kvartsikoneisto, joten se ei häiritse sinua ylimääräisillä äänillä. Kellon halkaisija on 25 cm, ja se toimii yhdellä AA-paristolla (ei sisälly pakkaukseen). Peilit ovat myös 25 cm halkaisijaltaan, ja niissä on heijastava pinta, joka luo tilantuntua ja valoisuutta.

Seinäkello Vivid 3 kpl setti on valmistettu ForrestDecor-nimisellä yrityksellä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja tyylikkäistä sisustustuotteistaan. Setillä on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma sen kestävyydestä ja toimivuudesta. Tilaa nyt tämä upea seinäkellosetti ja anna kotisi loistaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kultainen seinäkello ja peilisetti Vivid 3 kpl – 25×25 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *