Kultainen seinäkello Swaden – tyylikäs ja moderni sisustuselementti (Golden wall clock Swaden – stylish and modern interior element)

139,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäkello Swaden on upea lisä seinällesi, olipa kyseessä sitten koti tai toimisto. Tämä kello on tehty kestävästä ja laadukkaasta metallista, joka on väriltään kultainen. Kulta hehkuu tyylikkäästi ja antaa kellolle arvokkaan ja hienostuneen ilmeen. Kellon koko on 100x50cm, mikä tekee siitä vaikuttavan ja selkeän.

Kello on suunniteltu sisätiloihin ja se sopii erinomaisesti erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin. Voit ripustaa sen olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön tai vaikka eteiseen. Kello näyttää aina hyvältä ja kertoo sinulle tarkan ajan.

Seinäkello Swaden on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kauniisiin sisustustuotteisiin. Kellossa on 12kk takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen ja toimintaan. Kello käyttää yhtä AA-paristoa, jota ei toimiteta mukana.

Älä epäröi, vaan tilaa seinäkello Swaden heti. Tämä kello on loistava tapa piristää seinääsi ja lisätä kodikkuutta. Se on myös mainio lahjaidea läheisellesi tai itsellesi. Nappaa omasi nyt, ennen kuin on liian myöhäistä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kultainen seinäkello Swaden – tyylikäs ja moderni sisustuselementti (Golden wall clock Swaden – stylish and modern interior element)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *