Larina Premium Comfort – Laadukas ja mukava jenkkisänky 160-180 cm kangasvalinnalla

2040,00 

Osta
Category:

Description

Larina Premium Comfort on jenkkisänky, joka yhdistää ylellisen mukavuuden ja modernin designin. Tämä upea sänkypaketti on käsintehty EU:ssa korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sänkypaketti sisältää sängynrungon, patjan ja sängynpäädyn, jotka on kaikki verhoiltu tyylikkäällä ja pehmeällä kankaalla. Voit valita itsellesi sopivan sängyn koon joko 160x200cm tai 180x200cm vaihtoehdoista.

Sängynrunko on tukeva ja vakaa, sillä se on valmistettu massiivipuusta ja kalustelevystä. Patja on pehmeä ja joustava, sillä se on täytetty laadukkaalla vaahtomuovilla. Patja mukautuu kehosi muotoihin ja painoon, ja siinä on erilliset vyöhykkeet, jotka antavat optimaalisen tuen eri kehonosille. Sängynpääty on korkea ja näyttävä, ja se luo makuuhuoneeseesi viihtyisän ja viimeistellyn tunnelman.

Larina Premium Comfort on jenkkisänky, joka sopii sinulle, joka haluat nauttia unesta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä sänky tarjoaa sinulle laadun, mukavuuden ja designin, joita et löydä muualta. Tilaa Larina Premium Comfort nyt ja koe unelmiesi yöunet!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Larina Premium Comfort – Laadukas ja mukava jenkkisänky 160-180 cm kangasvalinnalla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *