Levi-valkoinen sohvapöytä – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

71,00 

Osta
Categories: ,

Description

Levi on sohvapöytä, joka yhdistää modernin muotoilun ja klassisen valkoisen värin. Levi on tehty kestävästä ja laadukkaasta mdf-levystä ja puusta, ja se on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Levi luo olohuoneeseesi valoisaa ja avaraa tunnelmaa.

Levi ei ole pelkkä kaunis katseenvangitsija, vaan myös toimiva huonekalu. Levi-sohvapöydässä on reilusti tilaa pöytälevyllä ja alahyllyllä, joten voit asettaa siihen esimerkiksi koriste-esineitä, kynttilöitä, kuppeja tai naposteltavia. Levi-sohvapöydän alahyllyllä voit pitää käden ulottuvilla lehtiä, pelejä, vilttejä tai mitä ikinä haluatkaan. Levi on myös helppo pitää siistinä pyyhkimällä se kostealla liinalla silloin tällöin.

Levi-sohvapöytä toimitetaan osina, mutta älä huoli, sillä sen kasaaminen on nopeaa ja vaivatonta selkeiden ohjeiden ansiosta. Levi-sohvapöydällä on 12 kuukauden runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta. Levi on ForrestDecorin tuote, ja se kuuluu heidän edulliseen ja laadukkaaseen huonekalusarjaansa.

Älä odota enää, vaan tilaa Levi-sohvapöytä jo tänään verkkokaupastamme ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Levi-valkoinen sohvapöytä – tyylikäs ja käytännöllinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *