Lily – upea oranssi tekokukka koristamaan kotiasi

24,00 

Osta

Description

Haluatko lisätä kotisi viihtyisyyttä ja eloisuutta? Silloin tämä ForrestDecorin Lily tekokukka on juuri sinulle sopiva tuote. Tämä tekokukka on uskomattoman aidon näköinen ja tuntuinen, ja se on valmistettu korkealuokkaisesta muovista, joka ei haalistu tai rypisty. Tekokukan mitat ovat 35x31cm, eli se mahtuu mainiosti mihin tahansa tilaan. Voit asettaa sen vaikka olohuoneen sohvapöydälle, makuuhuoneen yöpöydälle tai eteisen lipastolle.

Tämän tekokukan väri on hehkuvan oranssi, joka tuo iloa ja energiaa sisustukseesi. Oranssi on myös väri, joka edistää luovuutta ja positiivisuutta, joten tämä tekokukka voi auttaa sinua rentoutumaan ja inspiroitumaan. ForrestDecor on brändi, joka on erikoistunut luonnollisiin ja ekologisiin tekokukkiin, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Tämä Lily tekokukka ei tarvitse vettä, valoa tai ravinteita, vaan se pysyy kauniina ja tuoreena ilman mitään vaivaa. Riittää, että pyyhit sen silloin tällöin kostealla liinalla pölystä.

Älä odota enää, vaan tilaa tämä ihastuttava Lily tekokukka itsellesi tai lahjaksi jollekin läheisellesi. Se on varmasti arvostettu ja ihailtu lisä kotisi sisustukseen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lily – upea oranssi tekokukka koristamaan kotiasi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *