Lonzo-seinätarra: upea sisustuselementti 220x250cm koossa

64,00 

Osta

Description

Seinätarra Lonzo on upea sisustuselementti, joka tuo kotiisi ripauksen eksoottista tunnelmaa. Tämä seinätarra kuvaa kaunista norsua, jolla on rauhallinen ja ystävällinen katse. Norsu symboloi viisautta, voimaa ja onnea, joten se on ihana lisä mihin tahansa tilaan.

Seinätarra Lonzo on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä muovista, joka ei haalistu tai repeydy. Seinätarra on helppo asentaa seinälle, sillä se tarttuu hyvin erilaisiin pintoihin. Seinätarra on myös helppo poistaa, jos haluat vaihtaa paikkaa tai sisustusta. Seinätarra ei vahingoita seinääsi, eikä se jätä rumia liimajälkiä.

Seinätarran koko on 220x250cm, joten se on näyttävä katseenvangitsija seinälläsi. Seinätarran väri on hillitty ja tyylikäs, joten se sopii yhteen eri väristen ja tyylisten huonekalujen kanssa. Voit sijoittaa seinätarran olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka työhuoneeseen. Seinätarra luo kodikkaan ja rentouttavan ilmapiirin huoneeseesi.

Seinätarra Lonzo on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa laadukkaita ja ympäristöystävällisiä seinätarroja. ForrestDecor käyttää vain luonnonmukaisia ja kierrätettyjä materiaaleja, eikä testaa tuotteitaan eläimillä. ForrestDecor on myös sitoutunut tukemaan eläinten oikeuksia ja hyvinvointia eri puolilla maailmaa. Kun ostat seinätarra Lonzon, olet mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa eläimille.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Lonzo jo tänään ja tuo kotiisi uutta ilmettä ja persoonallisuutta. Seinätarra Lonzo on loistava valinta sinulle, joka arvostat luontoa, eläimiä ja laatua.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lonzo-seinätarra: upea sisustuselementti 220x250cm koossa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *