Lotte kangas – kulmavuodesohva, joka yhdistää tyylin ja mukavuuden

1620,00 

Osta
Categories: ,

Description

Lotte-kulmavuodesohva on loistava valinta, kun haluat yhdistää olohuoneessasi istumapaikat ja vuodepaikan. Tämä sohva on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Sohvan kangas on pehmeää ja miellyttävää, ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan sävyn.

Lotte-sohvan runko on tehty massiivipuusta, mdf:stä ja kalustelevystä, jotka ovat vahvoja ja luotettavia. Sohvan jousitus on teräksistä siksak-jousitusta, joka antaa sohvalle kimmoisuutta ja tukea. Istuin- ja selkätyynyt ovat irrotettavia ja pestäviä, joten voit pitää sohvan aina raikkaana ja siistinä.

Lotte-sohva ei ole vain kaunis, vaan myös käytännöllinen. Voit muuttaa sen hetkessä vuoteeksi, kun tarvitset lisää nukkumatilaa. Sohvan vuodemitta on 200×140 cm, joten se sopii hyvin kahdelle hengelle. Sohvan ulkomitat ovat 265×175 cm, joten se mahtuu hyvin isompaankin olohuoneeseen. Sohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse kuin asettaa se paikalleen. Saat myös 24 kuukauden runkotakuun, joka turvaa ostoksesi.

Lotte-sohva on LuxCasa-brändin tuote. LuxCasa on eurooppalainen sohvavalmistaja, joka tunnetaan laadustaan ja designistaan. LuxCasa-sohvat ovat käsintehtyjä EU:ssa, ja ne ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. LuxCasa-sohvalla tuot kotiisi ripauksen luksusta ja tyyliä.

Älä odota enää, vaan tilaa oma Lotte-kulmavuodesohvasi nyt! Se on investointi, josta nautit pitkään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lotte kangas – kulmavuodesohva, joka yhdistää tyylin ja mukavuuden”

Your email address will not be published. Required fields are marked *