Lumina-seinätarra valkoisella ja harmaalla värillä – 2.7x2m, 2.7x3m tai 2.7x4m

141,00 

Osta

Description

Seinätarra Lumina on upea tapa tuoda kotiisi luonnon kauneutta ja valoa. Tämä seinätarra on kuin ikkuna metsään, jossa auringonsäteet leikkivät puiden lomassa. Seinätarra on tehty pehmeästä ja joustavasta kangasmateriaalista, joka on helppo asentaa ja poistaa. Voit siis vaihtaa seinätarran paikkaa tai ottaa sen mukaasi, jos muutat.

Seinätarra Lumina sopii mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä olohuone, makuuhuone tai lastenhuone. Voit valita kolmesta eri koosta sen, mikä sopii parhaiten seinäsi kokoon ja muotoon. Seinätarran värit ovat hillittyjä ja harmonisia, joten ne sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Seinätarra Lumina on ForrestDecorin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä seinätarroja ja muita sisustustuotteita. Heidän tuotteensa ovat inspiroituneet luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Seinätarra Lumina on yksi heidän suosituimmista ja myydyimmistä tuotteistaan.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätarra Lumina jo tänään! Tämä seinätarra on myös ihana lahjaidea luontoa rakastavalle ystävälle tai sukulaiselle. Seinätarra Lumina tuo kotiisi ripauksen taikaa ja tunnelmaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lumina-seinätarra valkoisella ja harmaalla värillä – 2.7x2m, 2.7x3m tai 2.7x4m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *