Madellin-sohvaryhmä: kangas- ja puuverhoiltu 2+1+1 -kokoonpano

999,00 

Osta
Categories: ,

Description

ForrestDecorin Madellin sohvaryhmä on olohuoneesi uusi katseenvangitsija. Tämä sohvaryhmä sisältää kaksi yksittäistä nojatuolia ja yhden tilavan kahden istuttavan sohvan, jotka on päällystetty korkealaatuisella ja kulutusta kestävällä kankaalla. Voit valita haluamasi värin ja kuosin laajasta valikoimastamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Madellin sohvaryhmän sohvat ja nojatuolit ovat paitsi kauniita, myös erittäin mukavia istua. Niiden runko on tehty vankasta massiivipuusta, joka varmistaa niiden vakauden ja kestävyyden. Sohvien ja nojatuolien mitat ovat 81x73x75cm ja 136x73x75cm, eli ne mahtuvat mainiosti niin pieneen kuin isoonkin olohuoneeseen. Tuotteet saapuvat sinulle osissa, mutta niiden kasaus on yksinkertaista ja vaivatonta.

Älä odota enää, vaan tilaa Madellin sohvaryhmä jo tänään ja tee olohuoneestasi viihtyisä ja kutsuva. ForrestDecor on luotettava ja edullinen huonekalujen toimittaja, joka tarjoaa sinulle vain parasta laatua. Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Madellin-sohvaryhmä: kangas- ja puuverhoiltu 2+1+1 -kokoonpano”

Your email address will not be published. Required fields are marked *