Madelyn-pöytäliina: tyylikäs ja laadukas valinta 140x220cm kokoiselle pöydälle

43,00 

Osta
Categories: ,

Description

Pöytäliina Madelyn on elegantti ja kodikas lisä ruokailutilaasi. Se on tehty pehmeästä ja kestävästä kankaasta, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Pöytäliinan väri on hillitty ja harmoninen, joten se sopii yhteen erilaisten astioiden ja koristeiden kanssa. Voit käyttää pöytäliinaa niin arkipäivisin kuin juhlissakin, sillä se luo aina viihtyisän ja kutsuvan ilmapiirin.

Pöytäliina Madelyn kuuluu ForrestDecorin laadukkaaseen kodintekstiilien valikoimaan, joka on suunniteltu tuomaan luonnon kauneutta ja rauhaa kotiisi. ForrestDecor on brändi, joka arvostaa sekä asiakkaitaan että ympäristöään, ja käyttää siksi vain luonnonmukaisia ja eettisiä materiaaleja ja menetelmiä. Kun valitset ForrestDecorin tuotteita, teet hyvän valinnan niin itsellesi kuin planeetallemmekin.

Älä epäröi, vaan tilaa nyt oma pöytäliinasi verkkokaupastamme. Pöytäliinan koko on 140x220cm ja se toimitetaan sinulle yhdessä paketissa. Tämä on loistava tilaisuus hankkia itsellesi upea ja laadukas pöytäliina, josta riittää iloa pitkäksi aikaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Madelyn-pöytäliina: tyylikäs ja laadukas valinta 140x220cm kokoiselle pöydälle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *