Manchester-sänkypaketti: kangas- ja puuverhoiltu sänky sekä patja 160×200 cm

1200,00 

Osta
Category:

Description

Kun haluat nukkua hyvin ja herätä virkeänä, tarvitset laadukkaan sängyn ja patjan. Sänkypaketti Manchester sänky ja patja 160×200 on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat yhdistää mukavuuden ja tyylin. Tämä sänkypaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset unelmiesi sänkyyn.

Sängyn runko on tukeva ja kestävä, sillä se on tehty massiivipuusta ja mdf-levystä. Runko on verhoiltu kauniilla harmaalla kankaalla, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sängynpäädyssä on napit, jotka antavat sängylle klassisen ja elegantin ilmeen. Sängyssä on myös sälepohja, joka parantaa patjan ilmanvaihtoa ja mukautumista.

Patja on NordNova-brändin laadukas tuote, joka on suunniteltu erityisesti tähän sänkyyn. Patja on pehmeä ja joustava, ja se mukautuu kehosi muotoihin ja liikkeisiin. Patja jakaa paineen tasaisesti ja tukee selkärankaasi oikeassa asennossa. Patjan materiaalit ovat hengittäviä ja allergiaystävällisiä, ja patjan päällinen on helppo irrottaa ja pestä.

Sänkypaketti Manchester sänky ja patja 160×200 on ihana lisä makuuhuoneeseesi, joka luo rentouttavan ja rauhallisen ilmapiirin. Tämä sänkypaketti on saatavilla myös muissa koko- ja väriyhdistelmissä. Tilaa omasi jo tänään ja nauti ihanasta unesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manchester-sänkypaketti: kangas- ja puuverhoiltu sänky sekä patja 160×200 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *