Marcelo kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva

1330,00 

Osta
Categories: ,

Description

Marcelo on kulmavuodesohva, joka yhdistää käytännöllisyyden ja kauneuden. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat luoda viihtyisän ja tyylikkään tilan olohuoneeseesi tai vierashuoneeseesi. Marcelo on helppo muuntaa mukavaksi vuoteeksi, jossa on tilaa kahdelle hengelle. Näin voit tarjota majoitusta ystävillesi tai perheellesi, kun he tulevat kylään.

Marcelo on tehty huippulaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Sen kangas on sileää ja vahvaa, sen runko on vankkaa massiivipuuta ja mdf-levyä, ja sen jousitus on tukevaa terästä. Marcelo on valmistettu käsityönä EU:ssa LuxCasa-nimisen brändin toimesta, joka on tunnettu sen elegantista ja laadukkaasta designista. Marcelo on myös vaivaton asentaa, sillä se saapuu kotiisi valmiiksi kasattuna. Voit siis aloittaa sohvalla rentoutumisen heti sen saatuasi.

Marcelo on erinomainen valinta sinulle, joka haluat nauttia sekä mukavuudesta että muunneltavuudesta. Se sopii monenlaiseen sisustukseen sen modernin ja neutraalin ulkonäön ansiosta. Tilaa omasi nyt ja hyödynnä 12 kuukauden runkotakuu!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marcelo kangas – tyylikäs ja käytännöllinen kulmavuodesohva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *