Marcia-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

1300,00 

Osta
Categories: ,

Description

Halusitpa sitten rentoutua olohuoneessa tai tarjota mukavan yöpymispaikan vieraillesi, kulmavuodesohva Marcia on loistava ratkaisu. Tämä moderni ja monitoiminen huonekalu on verhoiltu laadukkaalla kankaalla ja keinonahalla, ja sen runko on tehty kestävästä massiivipuusta ja kalustelevystä. Kulmavuodesohva Marcia on myös erittäin miellyttävä istua ja nukkua, sillä sen teräksinen siksak-jousitus tukee hyvin selkää ja vartaloa.

Kun haluat muuttaa sohvan vuoteeksi, se onnistuu helposti ja nopeasti. Kulmavuodesohva Marcia tarjoaa tilavan ja tasaisen nukkumisalustan, jossa mahtuu nukkumaan kaksi henkilöä. Lisäksi sohvan alla on tilava vuodevaatelaatikko, johon voit kätevästi laittaa ylimääräiset peitot, tyynyt ja lakanat. Näin säästät tilaa ja pidät huoneen siistinä.

Kulmavuodesohva Marcia on valmistettu EU:ssa käsityönä, ja se on laadun tae. Valmistaja LuxCasa on erikoistunut korkealaatuisiin ja kauniisiin huonekaluihin, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Kulmavuodesohva Marcia on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita sen, joka sopii parhaiten sisustukseesi. Tilaa nyt oma kulmavuodesohva Marcia ja tee olohuoneestasi tai vierashuoneestasi viihtyisämpi ja toimivampi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marcia-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *