Matkalaukku NewYork muovi: Tyylikäs ja kestävä valinta matkalle

127,00 

Osta
Category:

Description

Jos haluat kokea maailman metropolien tunnelman, tarvitset matkalaukun, joka on yhtä tyylikäs ja toimiva kuin sinä. Matkalaukku NewYork on suunniteltu sinulle, joka arvostat laatua ja mukavuutta matkallasi. Tämä matkalaukku on tehty vahvasta ja korkealaatuisesta muovista, joka kestää kulutusta ja iskuja. Voit itse päättää matkalaukkusi värin, sillä se ei ole ennalta määrätty. Näin voit luoda oman uniikin tyylisi matkalle.

Matkalaukku NewYork on tarjolla kahdessa eri koossa: 22 tuumaa ja 28 tuumaa. Voit valita koon sen mukaan, kuinka paljon tavaraa tarvitset mukaasi, sillä kummassakin matkalaukussa on runsaasti tilaa ja säilytystilaa. Matkalaukussa on neljä pyörää, jotka rullaavat vaivattomasti eri pinnoilla. Matkalaukussa on myös lukittava vetoketju ja numerolukko, joka takaa turvallisuuden. Matkalaukun sisäpuolella on verkkotasku ja hihnat, jotka auttavat pitämään tavarasi järjestyksessä.

Matkalaukku NewYork on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin matkatavaroihin. Matkalaukulla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen toimivuuteen. Tilaa nyt oma Matkalaukku NewYork ja valmistaudu tutustumaan maailman ihmeisiin!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matkalaukku NewYork muovi: Tyylikäs ja kestävä valinta matkalle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *