Meera kangas-keinonahkainen kulmavuodesohva – Tyylikäs ja käytännöllinen

1150,00 

Osta
Categories: ,

Description

Meera on kulmavuodesohva, joka yhdistää modernin muotoilun ja monikäyttöisyyden. Se on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat tarjota mukavan nukkumapaikan vieraillesi tai rentoutua itse. Meera muuntuu hetkessä sohvasta vuoteeksi, jossa on tilaa kahdelle hengelle.

Meera on tehty huippulaadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Kangas ja keinonahka ovat helppoja pitää puhtaana, runko on vankkaa massiivipuuta ja kalustelevyä, ja jousitus on tukevaa siksak-terästä. Meera on valmistettu käsityönä EU:ssa LuxCasa-brändin alla, joka on tunnettu tyylikkäistä ja laadukkaista huonekaluistaan.

Meera on saatavilla monissa eri väreissä, joista voit valita itsellesi sopivan. Meera sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Meera toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse nähdä vaivaa sen kasaamisessa. Lisäksi saat 24 kuukauden takuun rungolle, joka turvaa ostoksesi.

Älä odota enää, vaan tilaa kulmavuodesohva Meera nyt ja tee olohuoneestasi tai vierashuoneestasi viihtyisämpi ja toimivampi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meera kangas-keinonahkainen kulmavuodesohva – Tyylikäs ja käytännöllinen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *