Merton musta TV-taso: tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen

285,00 

Osta
Categories: ,

Description

Halutessasi uudistaa olohuoneesi ilmettä, valitse TV-taso Merton musta. Tämä kaluste on suunniteltu nykyaikaiseen ja eleganttiin tyyliin, joka sopii moneen kotiin. TV-taso Merton musta on tehty kestävästä ja laadukkaasta kalustelevystä, joka on helppo pitää puhtaana. Musta väri on ajaton ja näyttävä valinta, joka erottuu kauniisti vaalealta taustalta.

TV-taso Merton musta tarjoaa runsaasti säilytystilaa olohuoneesi tarvikkeille. Siinä on kaksi avointa hyllyä, joissa voit pitää esillä televisioon liittyviä laitteita, kuten kaukosäätimiä, digibokseja ja pelikonsoleita. Lisäksi siinä on kaksi kaappia, joissa on tilaa peleille, lehdille, kirjoille ja muille tavaroille, jotka haluat pitää poissa näkyvistä. Kaappien ovet sulkeutuvat magneetilla ja niissä on tyylikkäät metalliset vetimet. TV-tason koko on 160x30x40cm, eli se sopii mainiosti myös suuremmalle ruudulle.

TV-taso Merton musta saapuu sinulle osissa pakattuna. Voit kasata sen itse helposti seuraamalla mukana tulevia ohjeita. Tuotteen rungolla on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma sen laadusta. ForrestDecor on luotettava ja arvostettu kalusteiden valmistaja, joka tarjoaa sinulle edullisia ja laadukkaita ratkaisuja kotisi sisustamiseen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merton musta TV-taso: tyylikäs ja käytännöllinen valinta olohuoneeseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *