Milsom Kampauspöytä ja Jakkara: Tyylikäs ja Käytännöllinen Meikkipöytä

256,00 

Osta

Description

Tämä kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara Milsom on täydellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi ja tehdä meikkaamisesta nautinnollista. Tämä tuote on suunniteltu tyylikkäästi ja käytännöllisesti, ja se sopii erinomaisesti makuuhuoneeseesi.

Tuote on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, kuten kalustelevystä, metallista ja mdf:stä. Runko on väriltään valkoinen, mikä luo raikkaan ja valoisan tunnelman.

Kampauspöydän laatikko tarjoaa runsaasti säilytystilaa meikeille, koruille ja muille asusteille. Laatikko aukeaa ja sulkeutuu helposti metallisten liukukiskojen ansiosta. Pöydän yläpuolella on iso peili, joka tekee tilasta avaran ja kirkkaan. Peilin kehyksessä on kauniita yksityiskohtia, jotka lisäävät tuotteen viehätysvoimaa.

Jakkara on ergonominen ja mukava istua. Istuinosa on pehmeä ja päällystetty vaaleanvärisellä kankaalla, joka on helppo puhdistaa. Jakkara sopii siististi pöydän alle, kun sitä ei tarvita.

Tämän tuotteen kokoaminen on yksinkertaista, sillä paketissa on selkeät ohjeet. Valmistaja ForrestDecor myöntää tuotteelle 12 kuukauden runkotakuun, joten voit olla varma sen laadusta.

Osta nyt tämä upea kampauspöytä meikkipöytä ja jakkara Milsom ja tee meikkaamisesta hauskaa ja rentouttavaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Milsom Kampauspöytä ja Jakkara: Tyylikäs ja Käytännöllinen Meikkipöytä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *