Mojo kuljetushäkki mustasta metallista – turvallinen ja kestävä valinta

192,00 

Osta

Description

Kun matkustat lemmikkisi kanssa, haluat varmistaa, että se on mukana turvallisesti ja viihtyisästi. Kuljetushäkki Mojo on täydellinen valinta, jos etsit tilavaa ja tukevaa häkkiä, joka sopii niin autoon kuin kotiinkin. Häkki on valmistettu korkealaatuisesta metallista ja siinä on tyylikäs musta väri.

Kuljetushäkki Mojo on suunniteltu lemmikkisi mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Häkissä on kaksi ovea, yksi yläpuolella ja toinen etupuolella, jotka molemmat aukeavat helposti ja lukittuvat turvallisesti. Häkin pohjassa on irrotettava muovinen alus, joka on kätevä pitää puhtaana. Häkin koko on 46x36x93cm, joten se mahtuu useimpiin autoihin ja sopii pienille ja keskikokoisille koirille ja kissoille.

Kuljetushäkki Mojo on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin lemmikkitarvikkeisiin. Häkki on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja se täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit. Häkki on myös testattu ja hyväksytty lemmikkien hyvinvoinnin kannalta.

Älä odota enää, vaan tilaa kuljetushäkki Mojo jo tänään ja nauti lemmikkisi kanssa matkustamisesta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mojo kuljetushäkki mustasta metallista – turvallinen ja kestävä valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *