Montaro bambu – tyylikäs ja ekologinen nojatuoli

146,00 

Osta
Categories: ,

Description

Nojatuoli Montaro on ihanteellinen lisä sisustukseesi, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai terassi. Se on tehty laadukkaasta bambusta, joka on ympäristöystävällinen ja kestävä materiaali. Bambu antaa nojatuolille viehättävän ja luonnonmukaisen ilmeen.

Nojatuoli Montaro on valmis käyttöön, sillä se saapuu sinulle koottuna. Voit siis istahtaa siihen heti ja nauttia sen tarjoamasta mukavuudesta. Nojatuolissa on ergonominen muotoilu, jossa on mukava selkänoja ja käsinojat. Nojatuolin mitat ovat 50x92x72.5cm, joten se mahtuu helposti erikokoisiin tiloihin.

Nojatuoli Montaro on myös monipuolinen ja tyylikäs valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Voit koristella sen omien mieltymystesi mukaan tyynyillä tai huovilla, tai jättää sen sellaisenaan yksinkertaiseksi ja elegantiksi. Nojatuoli Montaro luo kodikasta ja rentoa tunnelmaa, josta voit nauttia yksin tai yhdessä.

Älä odota enää, vaan tilaa oma Nojatuoli Montaro nyt edullisesti ja toimitamme sen sinulle nopeasti. Nojatuoli Montaro on varma valinta, kun haluat lisätä kotiisi tai puutarhaasi mukavuutta ja kauneutta!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Montaro bambu – tyylikäs ja ekologinen nojatuoli”

Your email address will not be published. Required fields are marked *