Monteria seinäkello – tyylikäs ja moderni musta kello 50x50cm

142,00 

Osta
Categories: ,

Description

Seinäkello Monteria on upea lisä kotisi sisustukseen. Tämä seinäkello on tehty metallista ja sen väri on tyylikäs musta. Seinäkello Monterian muotoilu on moderni ja minimalistinen, mutta samalla näyttävä ja persoonallinen. Seinäkello Monterian halkaisija on 50 cm, joten se erottuu seinällä kauniisti.

Seinäkello Monteria on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on yritys, joka valmistaa laadukkaita ja yksilöllisiä sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Seinäkello Monterialla on 12 kuukauden takuu, joten voit luottaa sen toimintaan ja pitkäikäisyyteen. Seinäkello Monteria on helppo kiinnittää seinälle ja se tarvitsee vain yhden AA-pariston toimiakseen (ei mukana).

Seinäkello Monteria on ihana tapa piristää kotisi ilmettä ja lisätä viihtyisyyttä. Seinäkello Monteria sopii monenlaiseen sisustukseen ja eri huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Seinäkello Monteria on myös hieno lahjaidea sisustuksesta kiinnostuneelle ystävälle tai perheenjäsenelle. Tilaa nyt seinäkello Monteria verkkokaupastamme ja ihastu sen charmikkuuteen ja toimivuuteen. Tämä seinäkello ei jätä ketään kylmäksi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Monteria seinäkello – tyylikäs ja moderni musta kello 50x50cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *