Motley kuljetushäkki – kultainen metallihäkki lemmikillesi

56,00 

Osta

Description

Kun matkustat lemmikkisi kanssa, haluat varmistaa, että se on mukana turvallisesti ja mukavasti. Siksi suosittelemme Kuljetushäkki Motleya, joka on tyylikäs ja kestävä kuljetusratkaisu. Tämä häkki on tehty vahvasta metallista, joka on maalattu kultaisella värillä. Häkki näyttää upealta missä tahansa ympäristössä ja sopii erityisesti pienille ja keskikokoisille lemmikeille.

Kuljetushäkki Motleyssa on lukittava ovi, joka avautuu ja sulkeutuu helposti. Ovenkahvassa on myös kantokahva, jonka avulla voit nostaa ja siirtää häkkiä vaivattomasti. Häkin koko on 38x38cm, joten se tarjoaa riittävästi tilaa lemmikillesi liikkua ja levätä. Häkin pohjalla on myös pehmeä tyyny, joka lisää lemmikkisi viihtyvyyttä.

Häkin sivut ovat ritilöityjä, jotta lemmikkisi saa raikasta ilmaa ja voi tarkkailla ympäristöään. Ritilät ovat myös turvallisia, eivätkä aiheuta loukkaantumisvaaraa. Häkki on valmistettu ForrestDecor-nimisellä yrityksellä, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin lemmikkituotteisiin. Häkki on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla.

Kuljetushäkki Motley on loistava valinta, kun haluat kuljettaa lemmikkiäsi tyylikkäästi ja turvallisesti. Osta omasi nyt ja nauti matkustamisesta lemmikkisi kanssa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Motley kuljetushäkki – kultainen metallihäkki lemmikillesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *