Muistivaahtopatja 160x200x20cm Snowrest – Nuku kuin lumessa

399,00 

Osta
Category:

Description

Snowrest-muistivaahtopatja on unelmien patja, joka antaa sinulle parhaat mahdolliset yöunet. Tämä patja on suunniteltu niin, että se reagoi kehosi lämpöön ja paineeseen, ja muotoutuu juuri sinulle sopivaksi. Näin saat nukkuessasi täydellisen tuen ja rentoutumisen.

Patja on tehty laadukkaasta ja hengittävästä memory foam -materiaalista, joka ei kuumene eikä painu kasaan. Patjan koko on 160x200x20cm, eli se on tilava ja mukava kahdelle nukkujalle. Patjan päällinen on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä kankaasta, joka on helppo irrottaa ja pestä koneessa. Päällinen on valkoinen, joka luo raikkaan ja rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseesi.

Patjan takana on Polarberg, joka on yksi johtavista patjamerkeistä Skandinaviassa. Polarberg tunnetaan tyylikkäästä designistaan ja huippulaadustaan. Patjalla on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma, että se kestää käytössä pitkään.

Älä odota enää, vaan tilaa Snowrest-muistivaahtopatja jo tänään! Tämä patja on ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat nauttia unelmiesi yöunista ja hyvinvoinnista.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muistivaahtopatja 160x200x20cm Snowrest – Nuku kuin lumessa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *