Muistivaahtopatja Vivica Lux 180x200x20cm – Nuku kuin pilvissä

599,00 

Osta
Category:

Description

Vivica Lux -patja on memory foam -patja, joka antaa sinulle parhaat mahdolliset yöunet. Memory foam on erityinen materiaali, joka reagoi lämpöön ja paineeseen, ja muotoutuu täydellisesti kehosi mukaan. Näin saat nukkuessasi juuri oikeanlaisen tuen selällesi, niskallesi ja hartioillesi. Memory foam on myös pehmeä ja miellyttävä materiaali, joka ei aiheuta painaumia tai epämukavuutta.

Vivica Lux -patja on myös suunniteltu huolehtimaan hygieniasta ja ilmanvaihdosta. Patjan päällinen on helppo irrottaa vetoketjulla ja pestä koneessa, jolloin patja pysyy raikkaana ja puhtaana. Patjan sisällä olevat ilmakanavat takaavat sen, että patja ei kuumene liikaa eikä kerää kosteutta tai pölypunkkeja.

Vivica Lux -patja on 180x200x20cm kokoinen, eli se sopii mainiosti isoihin parisänkyihin. Patjan väri on valkoinen-harmaa, joka luo elegantin ja rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseesi. Patja on valmistettu EU:ssa korkealaatuisesta vaahtomuovista, joka on kestävää ja turvallista. Patjalla on lisäksi 12kk takuu, joten voit luottaa sen laatuun.

Älä odota enää, vaan tilaa Vivica Lux -patja jo tänään ja nauti unelmiesi yöunista. LuxCasa on luotettava ja arvostettu brändi, joka tarjoaa sinulle laadukkaita ja edullisia patjoja ja muita makuuhuoneen tuotteita. Vivica Lux -patja on yksi heidän parhaista tuotteistaan, joka on saanut loistavia arvosteluja asiakkailta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muistivaahtopatja Vivica Lux 180x200x20cm – Nuku kuin pilvissä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *