Mukava ja kestävä joustinpatja Bonnell 160x200x20cm ComfortLine

220,00 

Osta
Category:

Description

Unen laatu vaikuttaa hyvinvointiisi ja jaksamiseesi. Siksi on tärkeää valita oikeanlainen patja, joka sopii sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Joustinpatja Bonnell 160x200x20cm ComfortLine on erinomainen vaihtoehto, jos haluat nukkua pehmeästi ja ergonomisesti.

Tämä patja on varustettu bonnell-jousituksella, joka mukautuu kehosi muotoihin ja painoon. Jousitus jakaa paineen tasaisesti koko patjalle, ja ehkäisee näin selkä- ja niskakipuja. Patjan paksuus on 20cm, eli se tarjoaa riittävästi tukea ja kimmoisuutta.

Patjan päällinen on valmistettu hengittävästä ja kestävästä kankaasta, joka tuntuu ihanalta iholla. Päällinen on myös irrotettava ja konepestävä, joten voit pitää patjan raikkaana ja hygieenisenä. Patjan väri on valoisa valkoinen, joka sopii mihin tahansa sisustukseen.

Joustinpatja Bonnell 160x200x20cm ComfortLine on suunniteltu ja valmistettu Suomessa NordNova-nimisen yrityksen toimesta. NordNova on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin patjoihin, jotka ovat myös ympäristöystävällisiä. Patjalla on 12kk takuu, joten voit luottaa sen kestävyyteen.

Älä odota enää, vaan tilaa itsellesi Joustinpatja Bonnell 160x200x20cm ComfortLine jo tänään! Tämä patja on varma valinta parempaan uneen ja parempaan elämään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mukava ja kestävä joustinpatja Bonnell 160x200x20cm ComfortLine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *