Nahkainen divaanisohva Space – mustavalkoinen tyylikkyys olohuoneeseesi

1399,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko olohuoneeseesi sohvan, joka on sekä tyylikäs että mukava? Jos vastasit kyllä, Space musta-valkoinen nahka -divaanisohva on sinulle oikea valinta. Tämä sohva on suunniteltu sopimaan nykyaikaiseen sisustukseen, ja se on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista.

Sohvan kulutuspinnat ovat aitoa nahkaa, joka on pehmeää ja kestävää. Nahka on värjätty mustaksi ja valkoiseksi, mikä luo näyttävän kontrastin ja antaa sohvalle persoonallisen ilmeen. Nahka on myös helppo pitää puhtaana ja hyvässä kunnossa.

Sohvan runko on tehty massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka ovat vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Sohvan jousitus on teräksistä siksak-jousitusta, joka tukee selkääsi ja istumalihaksiasi. Sohvan mitat ovat 275x180x85cm, eli se tarjoaa runsaasti tilaa istua ja loikoilla.

Sohva toimitetaan valmiiksi koottuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kasaamiseen. Voit vain asettaa sen haluamaasi paikkaan ja nauttia sen tarjoamasta rentoutumisesta. Sohvan valmistaja on LuxCasa, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja design-sohviin. Saat myös 24kk runkotakuun, joka takaa sohvan pitkän käyttöiän.

Älä siis epäröi, vaan tilaa nyt Space musta-valkoinen nahka -divaanisohva ja tee olohuoneestasi moderni ja viihtyisä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nahkainen divaanisohva Space – mustavalkoinen tyylikkyys olohuoneeseesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *