Natalie-pöytäliina: tyylikäs ja laadukas valinta 100x150cm kokoiselle pöydälle

30,00 

Osta
Categories: ,

Description

Pöytäliina Natalie on ihastuttava valinta, kun haluat luoda kotiisi lämmintä ja viihtyisää ilmettä. Tämä pöytäliina on tehty mukavan tuntuisesta ja pitkäikäisestä kankaasta, joka on helppo yhdistää eri tilanteisiin ja tunnelmiin. Pöytäliinan sävy on rauhallinen ja tasapainoinen, joten se sopii monenlaisiin ruokailuvälineisiin ja sisustuselementteihin.

Pöytäliina Natalie on mitoiltaan 100x150cm, eli se istuu hyvin niin pienille kuin keskisuurillekin pöydille. Voit asetella sen pöydälle sellaisenaan tai lisätä sen alle esimerkiksi värikkään alusliinan. Pöytäliina on vaivaton huoltaa, sillä se voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

Pöytäliina Natalie on tuotettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on erikoistunut ekologisiin ja eettisiin tekstiileihin. ForrestDecor käyttää ainoastaan luonnollisia kuituja ja värejä, jotka ovat turvallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Kun hankit ForrestDecor-tuotteen, osoitat samalla kannatustasi vastuulliselle ja kestävälle liiketoiminnalle.

Tee tilaus jo tänään ja saat kotiisi Pöytäliina Natalien, joka tuo mukanaan kodikasta ja tyylikästä tunnelmaa. Tämä pöytäliina on myös mainio lahjaidea niille, jotka pitävät luonnonläheisestä kauneudesta ja laadusta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Natalie-pöytäliina: tyylikäs ja laadukas valinta 100x150cm kokoiselle pöydälle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *