Novara: Kampauspöytä ja meikkipöytä yhdessä jakkaran kanssa

200,00 

Osta

Description

Haluatko luoda upean lookin joka tilanteeseen? Silloin tarvitset Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novaran, joka on yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Tämä setti koostuu modernista ja näyttävästä pöydästä, peilistä ja jakkarasta, jotka sopivat yhteen täydellisesti. Pöydän laatikoissa on runsaasti tilaa kaikille kauneustuotteillesi, koruillesi ja asusteillesi. Jakkara on päällystetty miellyttävällä kankaalla ja sen istuin on mukava.

Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara on tehty laadukkaasta mdf-levystä, joka on pitkäikäinen ja helppohoitoinen materiaali. Runko on tukeva ja vankka, sillä se on vahvistettu kalustelevyllä. Väriltään setti on kaunis beige, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Tuote toimitetaan osina, mutta sen kokoaminen on yksinkertaista selkeiden ohjeiden ansiosta. Valmistaja ForrestDecor myöntää tuotteelle 12 kuukauden runkotakuun, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen.

Kampauspöytä meikkipöytä ja Jakkara Novara on ihana hankinta, joka piristää makuuhuonettasi tai vaatehuonettasi. Se tarjoaa sinulle oman paikan, jossa voit hoitaa kauneusrutiinejasi ja pukeutua tyylikkäästi. Tilaa tämä upea setti nyt ja tee itsellesi palvelus!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Novara: Kampauspöytä ja meikkipöytä yhdessä jakkaran kanssa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *