Oakland kangasmatkalaukku – musta ja tyylikäs vaihtoehto matkailuun

121,00 

Osta
Category:

Description

Oakland-matkalaukku on täydellinen valinta, kun haluat matkustaa mukavasti ja muodikkaasti. Tämä matkalaukku on tehty vahvasta ja laadukkaasta kankaasta, joka kestää kulutusta ja kovia olosuhteita. Matkalaukun väri on tyylikäs musta, joka sopii kaikkiin asuihin ja tilanteisiin.

Matkalaukku on tilava, sillä sen sisältö on 45 litraa. Voit pakata siihen kaiken tarvittavan, oli kyseessä sitten viikonloppureissu tai pidempi loma. Matkalaukussa on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten neljä pyörää, jotka kääntyvät 360 astetta, vetokahva, joka mukautuu korkeuteesi, vetoketjullinen sisätasku, johon voit laittaa arvoesineet tai pienet esineet, sekä ristikkäiset hihnat, jotka pitävät tavarat järjestyksessä.

Matkalaukku on myös turvallinen, sillä sen vetoketju on lukittava. Näin voit olla varma, että kukaan ei pääse käsiksi matkatavaroihisi. Matkalaukku on valmistettu ForrestDecor-yrityksessä, joka on erikoistunut korkealaatuisiin ja ekologisiin matkatavaroihin. Matkalaukulla on 12 kuukauden takuu, joten voit olla varma sen laadusta ja toiminnasta.

Matkalaukun koko on 52x34x22 cm, eli se sopii useimpien lentoyhtiöiden sallimiin mittoihin käsimatkatavarana. Näin voit välttää ylimääräiset matkatavaroiden tarkastusmaksut ja odottelun matkatavarahihnalla. Tilaa nyt Oakland-matkalaukku verkkokaupastamme ja aloita seikkailusi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oakland kangasmatkalaukku – musta ja tyylikäs vaihtoehto matkailuun”

Your email address will not be published. Required fields are marked *