Oliva sohvapöytä – tyylikäs ja moderni mustavalkoinen valinta

109,00 

Osta
Categories: ,

Description

Oletko etsimässä uutta sohvapöytää, joka yhdistää modernin muotoilun ja käytännöllisyyden? Tutustu sohvapöytä Olivaan, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sopii moneen tyyliin. Tämä sohvapöytä on ForrestDecorin suunnittelema ja valmistama, ja se on saatavilla musta-valkoisena väriyhdistelmänä.

Sohvapöytä Oliva on 120x70x38cm kokoinen, eli se on tilava ja monikäyttöinen. Voit asettaa sen päälle vaikka kukkia, kynttilöitä, lehtiä tai naposteltavaa. Sohvapöydän alla on lisäksi avohylly, jossa voit säilyttää kaikkea, mitä haluat pitää käden ulottuvilla. Hyllylle mahtuu esimerkiksi kirjoja, pelejä, tyynyjä tai vilttejä.

Sohvapöytä Oliva on valmistettu kestävästä kalustelevystä ja metallista. Sohvapöydän jalat ovat mustaa metallia, mikä luo kontrastia valkoiseen pöytätasoon. Sohvapöydän muotoilu on selkeä ja minimalistinen, mikä sopii skandinaaviseen sisustukseen. Sohvapöytä Oliva on helppo koota mukana tulevilla ohjeilla, ja sillä on 12kk runkotakuu.

Tilaa nyt sohvapöytä Oliva ja tuo kotiisi ripaus modernia tyyliä ja mukavuutta. Tämä sohvapöytä on varmasti katseenvangitsija olohuoneessasi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oliva sohvapöytä – tyylikäs ja moderni mustavalkoinen valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *