Olive kangas – tyylikäs ja käytännöllinen vuodesohva

650,00 

Osta
Categories: ,

Description

Vuodesohva Olive on elegantti ja käytännöllinen huonekalu, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Se on verhoiltu laadukkaalla ja pehmeällä kankaalla, joka on helppo yhdistää eri sisustustyyleihin. Vuodesohvan runko on valmistettu kestävästä ja luonnonmukaisesta massiivipuusta ja mdf-levystä, jotka takaavat sen pitkän käyttöiän.

Vuodesohva Olive on varustettu siksak-jousituksella, joka mukautuu kehon muotoihin ja painoon. Näin saat nauttia rentouttavasta istumisesta ja nukkumisesta. Vuodesohvan mitat ovat 200 x 90 x 85 cm, ja se avautuu helposti 140 x 200 cm kokoiseksi vuoteeksi.

Vuodesohva Olive on LuxCasa-brändin käsityötä EU:ssa. LuxCasa on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin vuodesohviin, jotka ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Vuodesohvalla on 12 kuukauden takuu rungolle, joten voit luottaa sen kestävän aikaa.

Vuodesohva Olive toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa sen kokoamiseen. Voit vain asettaa sen haluamaasi paikkaan ja nauttia upeasta vuodesohvastasi.

Vuodesohva Olive on ihanteellinen valinta, kun haluat lisää mukavuutta ja viehätysvoimaa kotiisi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olive kangas – tyylikäs ja käytännöllinen vuodesohva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *