Oxford-sänkypaketti 4 laatikolla ja keinonahkaisella patjalla 160×200

1300,00 

Osta
Category:

Description

Oxford-sänkypaketti on loistava valinta, kun haluat nukkua hyvin ja tyylikkäästi. Tämä paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset unelmiesi sänkyyn: keinonahkaisen sängynpäädyn, joka luo ylellisen tunnelman, sängynrungon, joka on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja mdf:stä, sälepohjan, joka tukee selkääsi ja patjan, joka on pehmeä ja miellyttävä. Sänky on valkoinen ja sopii monenlaiseen makuuhuoneeseen.

Oxford-sänkypaketin nerokas yksityiskohta on neljä pyörillä liikkuvaa sängynaluslaatikkoa, jotka antavat sinulle runsaasti lisäsäilytystilaa. Voit käyttää laatikoita esimerkiksi vuodevaatteiden, vaatteiden tai muiden tavaroiden säilyttämiseen. Laatikot ovat tilavia ja niissä on metalliset vetimet, jotka helpottavat avaamista ja sulkemista.

Sänkypaketin patja on 160×200 cm kokoinen ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Patja mukautuu kehosi muotoihin ja antaa sinulle optimaalisen nukkumismukavuuden. Patjassa on antibakteerinen ja hengittävä päällinen, joka pitää patjan raikkaana ja hygieenisenä. Päällinen on myös irrotettava ja pestävä, joten voit huoltaa patjaasi helposti.

Oxford-sänkypaketti on valmistettu NordNovan toimesta, joka on tunnustettu skandinaavisten huonekalujen valmistaja. NordNova takaa sängyn laadun ja kestävyyden ja tarjoaa 12 kuukauden runkotakuun. Sänkypaketti on myös helppo koota mukana tulevien ohjeiden perusteella.

Tilaa nyt Oxford-sänkypaketti verkkokaupastamme ja nauti uudesta sängystäsi! Huomioithan, että sijauspatja ei kuulu pakettiin, mutta voit ostaa sen erikseen valikoimastamme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oxford-sänkypaketti 4 laatikolla ja keinonahkaisella patjalla 160×200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *