Ozzy hopea metallinen kuljetushäkki – turvallinen ja kestävä valinta

39,00 

Osta

Description

Haluatko kuljettaa lemmikkiäsi turvallisesti ja mukavasti? Jos vastasit kyllä, kuljetushäkki Ozzy on sinulle täydellinen valinta. Se on metallinen häkki, joka on suunniteltu erityisesti pienille ja keskikokoisille lemmikeille, kuten koirille, kissoille, kaneille ja marsuille.

Kuljetushäkki Ozzy on hopeanvärinen ja sen ulkomitat ovat 40x30x30cm. Häkki on valmistettu korkealaatuisesta metallista, joka kestää kulutusta ja kulumista. Häkin ovi on varustettu lukolla, joka estää lemmikkiäsi pääsemästä ulos häkistä. Oven kahvan avulla voit nostaa häkin helposti ja siirtää sitä paikasta toiseen.

Kuljetushäkki Ozzyssa on myös pehmeä tyyny häkin pohjalla, joka tekee lemmikkisi olosta mukavan. Tyyny on irrotettava ja pestävä, joten voit pitää häkin puhtaana ja raikkaana. Häkki on lisäksi taitettava, joten voit taittaa sen kokoon ja säästää tilaa, kun et tarvitse sitä.

Kuljetushäkki Ozzy on ForrestDecor-merkin tuote. ForrestDecor on yksi johtavista lemmikkitarvikkeiden valmistajista, joka tunnetaan tuotteidensa laadusta ja tyylikkyydestä. Kuljetushäkki Ozzy on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan, joka on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Älä odota enää, vaan tilaa kuljetushäkki Ozzy verkkokaupastamme jo tänään! Se on loistava investointi lemmikkisi hyvinvointiin ja matkustamisen helppouteen. Kuljetushäkki Ozzy on saatavilla edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Tee tilaus nyt ja ilahduta lemmikkiäsi uudella kuljetushäkillä!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ozzy hopea metallinen kuljetushäkki – turvallinen ja kestävä valinta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *