Paco kuljetushäkki – pinkki metallinen häkki lemmikillesi

35,00 

Osta

Description

Kun etsit lemmikillesi sopivaa kuljetushäkkiä, kannattaa tutustua Kuljetushäkki Paco -malliin. Tämä häkki on suunniteltu niin, että lemmikkisi voi matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Häkki on valmistettu metallista, joka on kestävää ja helppoa pitää puhtaana. Häkki on myös taitettava, joten se on kätevä kuljettaa ja säilyttää.

Kuljetushäkki Paco on väriltään pinkki, joka antaa sille iloisen ja leikkisän ilmeen. Häkki sopii erityisesti pienille ja keskikokoisille koirille, kissoille ja muille lemmikeille, jotka pitävät värikkäistä asioista. Häkin koko on 38x39cm, joten se mahtuu hyvin autoon tai julkisiin kulkuneuvoihin. Häkissä on kaksi ovea, joista voit valita sopivimman lemmikkisi laittamiseen ja ottamiseen häkistä.

Kuljetushäkki Paco on ForrestDecor-yrityksen tuote. ForrestDecor on luotettava ja laadukas lemmikkitarvikkeiden valmistaja, joka on erikoistunut kuljetushäkkeihin. Tämä häkki on yksi heidän parhaista tuotteistaan, joka on saanut paljon kiitosta asiakkailta. Jos haluat hemmotella lemmikkiäsi, tilaa nyt Kuljetushäkki Paco ja nauti yhteisistä matkoistanne!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paco kuljetushäkki – pinkki metallinen häkki lemmikillesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *