Palazzo Premium Lux – Jenkkisänky LED-Vallolla Ja Vuodevaatelaatikolla 160-180 cm

1439,00 

Osta
Category:

Description

Nauti ylellisestä mukavuudesta ja tyylikkäästä ilmeestä tämän jenkkisänky paketin kanssa. Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset unelmiesi makuuhuoneeseen: jenkkisängyn, vuodevaatelaatikon, sijauspatjan, sängynpäädyn ja LED-vallon. Voit valita sängyn koon 160x200cm tai 180x200cm.

Jenkkisänky on valmistettu laadukkaista materiaaleista: runko on massiivipuuta ja kalustelevyä, ja verhoilu on kestävää kangasta. Patja on pehmeä ja joustava, ja se tukee kehoasi ergonomisesti. Sijauspatja lisää mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Sängynpääty on moderni ja tyylikäs, ja se luo viimeistellyn ilmeen makuuhuoneeseesi. LED-valo luo tunnelmallisen valaistuksen sängyn ympärille.

Vuodevaatelaatikko on käytännöllinen lisä, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa vuodevaatteille tai muille tavaroille. Laatikko on helppo avata ja sulkea, ja se on integroitu sängyn runkoon. Vuodevaatelaatikko on samalla verhoiltu kuin sänky, joten se sopii täydellisesti paketin kokonaisuuteen.

Tämä jenkkisänky paketti on valmistettu EU:ssa LuxCasa -merkin toimesta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja tyylikkäistä tuotteistaan. Saat 24 kuukauden runkotakuun ostoksellesi. Tämä paketti toimitetaan koottuna, joten sinun tarvitsee vain asettaa se haluamaasi paikkaan ja nauttia uudesta sängystäsi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palazzo Premium Lux – Jenkkisänky LED-Vallolla Ja Vuodevaatelaatikolla 160-180 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *