Perica-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

999,00 

Osta
Categories: ,

Description

Perica on kulmavuodesohva, joka sopii moneen tilaan ja tarkoitukseen. Voit käyttää sitä sohvana olohuoneessa, tai muuttaa sen vuoteeksi vieraita varten. Perica on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Kangas ja keinonahka ovat helppohoitoisia, runko on tukevaa puuta ja levyä, ja jousitus on jämäkkää terästä. Perica on myös käsintehty Euroopassa, joten se on varma valinta tyylikkyyden ja laadun suhteen.

Perica on erittäin käytännöllinen sohva, sillä se on kätisyydeltään vaihdettavissa. Voit siis päättää itse, kummalla puolella haluat sohvan kulman olevan. Perica on myös helppo muuntaa vuoteeksi: vain yksi liike riittää, ja saat 200×140 cm kokoisen vuoteen, jossa on mukava nukkua kahdelle hengelle. Perica sisältää myös ison vuodevaatelaatikon, johon mahtuu paljon tavaraa. Voit säilyttää siellä esimerkiksi peittoja, tyynyjä tai leluja.

Perica on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa, joten voit valita juuri sen, mikä sopii omaan makuusi ja sisustukseesi. Perica on moderni ja monikäyttöinen kulmavuodesohva, joka tuo kotiisi tyyliä ja mukavuutta. Älä odota enää, vaan tilaa omasi jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perica-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *