Perica-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla

999,00 

Osta
Categories: ,

Description

Perica on kulmavuodesohva, joka sopii monenlaiseen tilaan ja tarpeeseen. Voit käyttää sitä sohvana olohuoneessa, tai muuttaa sen hetkessä vuoteeksi vierashuoneessa. Perica on valmistettu käsityönä Euroopassa, ja sen materiaalit ovat huippuluokkaa. Kangas ja keinonahka ovat vahvoja ja helppoja pitää puhtaana, runko on tukevaa massiivipuuta ja kalustelevyä, ja jousitus on jämäkkää terässiksakia.

Perica on myös erittäin käytännöllinen sohva. Sen alla on iso vuodevaatelaatikko, johon mahtuu paljon tavaraa. Voit säilyttää siellä esimerkiksi vuodevaatteita, leluja tai kirjoja. Perica on lisäksi kätisyydeltään vaihdettavissa, eli voit itse päättää, kummalla puolella sohvan kulma on. Perica on siis helppo sovittaa juuri sinun kotiisi.

Perica ei ole pelkästään toimiva, vaan myös kaunis sohva. Se on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa, joista voit valita oman suosikkisi. Perica on moderni ja tyylikäs kulmavuodesohva, joka luo kodikkaan tunnelman huoneeseesi. Se on myös erittäin mukava istua ja nukkua, sillä sen pehmusteet ovat laadukkaita ja miellyttäviä. Perica on kulmavuodesohva, joka tekee sinut ja vieraasi onnelliseksi. Älä odota enää, vaan tilaa Perica nyt!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perica-kulmavuodesohva kangas-keinonahkaverhoilulla ja vuodevaatelaatikolla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *