Perry tekokukka vihreä 120cm – Näin valitset kauniin ja kestävän keinotekoisen kukkasen kotiisi

130,00 

Osta

Description

Haluatko lisätä kotiisi tai työpaikallesi viihtyisyyttä ja vehreyttä? Perry tekokukka on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat kasveja, mutta et halua vaivautua niiden hoitamiseen. Perry tekokukka on niin aidon näköinen ja tuntuinen, että et erota sitä oikeasta kasvista.

Perry tekokukka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää aikaa ja kulutusta. Se ei haalistu auringossa eikä pölyynty helposti. Voit pyyhkiä sen puhtaaksi kostealla liinalla silloin tällöin ja se näyttää aina yhtä hyvältä. Perry tekokukka ei tarvitse vettä, lannoitetta eikä leikkaamista. Se on siis ihanteellinen ratkaisu kiireiselle ja ekologiselle ihmiselle.

Perry tekokukka on 120 cm pitkä ja se on suunniteltu sopimaan lattialle tai suureen ruukkuun. Sen lehdet ovat kauniin vihreät ja sen varsi on tukeva ja joustava. Voit taivuttaa sitä haluamaasi asentoon ja luoda oman persoonallisen ilmeen. Perry tekokukka on ForrestDecorin tuote, joka on erikoistunut luonnollisiin ja laadukkaisiin tekokasveihin. Voit luottaa siihen, että Perry tekokukka on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta.

Älä odota enää, vaan tilaa Perry tekokukka jo tänään. Me tarjoamme sinulle edullisen hinnan ja nopean toimituksen. Perry tekokukka on myös mainio lahjaidea, jolla voit ilahduttaa läheistäsi, joka pitää kauniista ja vaivattomista kasveista.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perry tekokukka vihreä 120cm – Näin valitset kauniin ja kestävän keinotekoisen kukkasen kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *