Peyton sohvapöytä – tyylikäs ja moderni musta pöytä

109,00 

Osta
Categories: ,

Description

Kun etsit sohvapöytää, joka on sekä käytännöllinen että kaunis, valitse sohvapöytä Peyton musta. Tämä sohvapöytä on suunniteltu sopimaan nykyaikaiseen ja minimalistiseen kotiin, jossa arvostetaan selkeitä linjoja ja yksinkertaisia värejä. Sohvapöydän pinta on mustaa kalustelevyä, joka on vahvaa ja helppohoitoista materiaalia. Sohvapöydän jalat ovat metallia, joka antaa sille tukevuutta ja ilmettä.

Sohvapöytä Peyton musta on kooltaan 80x45x41.5cm, eli se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Sohvapöydällä on tilaa esimerkiksi kahvikupille, kirjalle tai kynttilälle, ja sen alla on avoin hylly, johon voit säilyttää esimerkiksi lehtiä, pelejä tai koriste-esineitä. Sohvapöydän musta väri luo näyttävän kontrastin vaalealle sohvalle tai matolle, ja se yhdistyy helposti muihin huonekaluihin ja värisävyihin.

Sohvapöytä Peyton musta toimitetaan kätevästi osina paketissa, ja sen kokoaminen on nopeaa ja helppoa mukana tulevan ohjeen avulla. Voit nauttia uudesta sohvapöydästäsi heti sen saatuasi. Sohvapöydällä on 12kk runkotakuu, joten voit olla varma sen laadusta ja kestävyydestä. Sohvapöytä on valmistettu ForrestDecor-nimisessä yrityksessä, joka on tunnettu korkealaatuisista ja edullisista huonekaluistaan.

Tilaa nyt sohvapöytä Peyton musta ja tee olohuoneestasi viihtyisämpi ja tyylikkäämpi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peyton sohvapöytä – tyylikäs ja moderni musta pöytä”

Your email address will not be published. Required fields are marked *