Phoebe-pöytäliina ja tuolinpäälliset: tyylikäs sarja 130x180cm kokoiselle pöydälle

101,00 

Osta
Categories: ,

Description

Luo kodikas ja elegantti ilmapiiri ruokailutilaasi tällä kauniilla pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarjalla. Sarja koostuu yhdestä pöytäliinasta ja kuudesta tuolinpäällisestä, jotka on tehty laadukkaasta ja kestävästä kankaasta. Pöytäliina on 130x180cm kokoinen ja se istuu hyvin erikokoisiin ruokapöytiin. Tuolinpäälliset ovat miellyttäviä ja helppoja asettaa tuoleihin, ja ne piristävät tuoliesi ulkonäköä. Sarjan väri on hillitty ja yhdistyy helposti erilaisiin sisustustyyleihin. Voit pestä pöytäliinan ja tuolinpäälliset pesukoneessa 30 asteessa.

Tämä sarja on peräisin ForrestDecor-nimiseltä yritykseltä, joka on erikoistunut korkeatasoisiin ja ekologisiin tekstiilituotteisiin. ForrestDecor käyttää vain luomu- ja kierrätysmateriaaleja, jotka ovat ystävällisiä sekä iholle että ympäristölle. Kun ostat tämän sarjan, tuet samalla paikallista kulttuuria ja osaamista.

Älä epäröi, vaan tee tilaus jo tänään ja saat tämän upean pöytäliina- ja tuolinpäällis-sarjan kotiisi. Tämä sarja on myös mainio lahjavinkki jollekin, joka pitää kauniista ja laadukkaista kodintekstiileistä.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phoebe-pöytäliina ja tuolinpäälliset: tyylikäs sarja 130x180cm kokoiselle pöydälle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *