Pippa – tyylikäs ja kestävä koiranpeti harmaasta metallista

87,00 

Osta
Category:

Description

Onko koirasi ansainnut uuden ja viihtyisän koiranpedin? Jos vastasit kyllä, tutustu Pippa-koiranpetiin, joka on täydellinen valinta lemmikillesi. Pippa-koiranpeti on muotoiltu elegantiksi ja moderniksi metallirungolla, joka kestää koirasi touhuja ja sopii kauniisti kotisi sisustukseen. Pippa-koiranpeti on myös mukava ja pehmeä, sillä se sisältää paksun ja irrotettavan tyynyn, joka on helppo pestä tarvittaessa.

Pippa-koiranpeti on saatavilla verkkokaupassamme kolmessa eri koossa: M (60 x 45 x 18 cm), L (80 x 60 x 20 cm) ja XL (100 x 75 x 22 cm). Voit valita sopivan koon koirasi rodun ja koon mukaan. Pippa-koiranpedin väri on tyylikäs ja ajaton harmaa, joka yhdistyy helposti eri värisiin tekstiileihin ja huonekaluihin.

Pippa-koiranpedin takana on ForrestDecor, joka on luotettava ja arvostettu koiratarvikkeiden valmistaja. ForrestDecor käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja ja noudattaa eettisiä ja ekologisia periaatteita tuotannossaan. Kun ostat Pippa-koiranpedin, tuet samalla eläinten hyvinvointia ja ympäristönsuojelua.

Älä odota enää, vaan tilaa Pippa-koiranpeti verkkokaupastamme jo tänään. Koirasi rakastaa uutta koiranpetiään ja nauttii siitä pitkään. Pippa-koiranpeti on loistava lahjaidea myös koiranomistavalle ystävällesi tai perheenjäsenellesi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pippa – tyylikäs ja kestävä koiranpeti harmaasta metallista”

Your email address will not be published. Required fields are marked *