Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Harlow

108,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko luoda kodikkaan ja viihtyisän ruokailutilan? Tämä sarja on juuri sinulle! Se koostuu yhdestä pöytäliinasta ja kuudesta tuolinpäällisestä, jotka tuovat väriä ja tyyliä ruokapöytääsi. Sarjan tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, ja niissä on kaunis kuviointi.

Pöytäliina on mitoiltaan 150x200cm, eli se sopii mainiosti erikokoisiin pöytiin. Se on valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä kankaasta, joka on helppo pitää puhtaana. Voit valita pöytäliinan värin useista vaihtoehdoista, jotka sointuvat eri värisiin tuolinpäällisiin.

Tuolinpäälliset ovat joustavia ja muotoutuvat hyvin tuolien muotoihin. Ne ovat helppoja pukea ja riisua, ja ne antavat tuoleille uuden elämän. Tuolinpäälliset suojaavat myös tuoleja tahroilta ja naarmuilta. Voit valita tuolinpäällisten värin useista vaihtoehdoista, jotka sopivat eri värisiin pöytäliinoihin.

Sarjan takana on ForrestDecor, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja tyylikkäisiin tekstiilituotteisiin. Tämä sarja on edullinen tapa piristää ruokailutilasi ilmettä ja luoda kodikas tunnelma. Älä odota, vaan tilaa omasi jo tänään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pöytäliina + tuolinpäälliset sarja Harlow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *