Preston-seinätaulu, kolmen kappaleen sarja, 70×100 cm

227,00 

Osta
Categories: ,

Description

Haluatko tuoda kotiisi uutta ilmettä ja väriä? Seinätaulu Preston -sarja on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat abstraktia taidetta ja modernia designia. Tämä sarja sisältää kolme 70×100 cm kokoista kangasta, jotka voit asetella seinällesi haluamallasi tavalla. Voit yhdistää ne yhdeksi suureksi tauluksi tai ripustaa ne erilleen luodaksesi dynaamisen kokonaisuuden.

Seinätaulu Preston -sarjan kankaat ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Niiden pinta on sileä ja kiiltävä, ja niiden värit hehkuvat kauniisti valossa. Kankaissa on erilaisia geometrisia muotoja ja kuvioita, jotka luovat mielenkiintoisen kontrastin. Taulut ovat valmiita ripustettaviksi, sillä ne on kiinnitetty kestäviin puukehyksiin. Tämä sarja on ForrestDecor -yrityksen käsialaa, joka on erikoistunut tyylikkäisiin ja laadukkaisiin sisustustuotteisiin.

Älä odota enää, vaan tilaa seinätaulu Preston -sarja nyt ja nauti uudesta ja raikkaasta tunnelmasta kotona! Tämä sarja on myös ihana lahjaidea läheisellesi, joka pitää taiteellisesta ja omaperäisestä sisustuksesta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Preston-seinätaulu, kolmen kappaleen sarja, 70×100 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *