Rocky tekokukka musta-valkoinen 145cm – Koristeellinen ja kestävä keinokasvi kotiin tai toimistoon

85,00 

Osta

Description

Rocky tekokukka on upea lisä kotisi sisustukseen, jos haluat tuoda luonnon kauneutta kotiisi ilman ylimääräistä huolenpitoa. Rocky tekokukka on tehty kestävästä muovista ja keraamisesta materiaalista, jotka antavat sille aidon ja elävän ilmeen. Rocky tekokukka on 145 cm korkea ja sen väriyhdistelmä on tyylikäs musta-valkoinen. Rocky tekokukka sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja se tuo ilmettä ja eloisuutta mihin tahansa huoneeseen.

Rocky tekokukka on ForrestDecorin tuote, joka on erikoistunut luonnollisiin ja laadukkaisiin sisustustuotteisiin. ForrestDecorin tuotteet ovat valmistettu ympäristöä kunnioittaen ja eettisin periaattein. Rocky tekokukka on helppo pitää puhtaana ja kauniina, sillä se ei vaadi kastelua tai muita hoitotoimenpiteitä. Riittää, että pyyhit sen pinnan aika ajoin ja ihastelet sen loistoa.

Hyödynnä nyt tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja tilaa Rocky tekokukka verkkokaupastamme edullisesti. Toimitamme sen sinulle kätevästi ja nopeasti kotiisi. Rocky tekokukka on varma valinta, jos haluat tuoda kotiisi ripauksen luksusta ja luontoa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rocky tekokukka musta-valkoinen 145cm – Koristeellinen ja kestävä keinokasvi kotiin tai toimistoon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *