Rosana – värikäs ja kestävä tekokukka koristamaan kotiasi

32,00 

Osta

Description

Rosana tekokukka on ForrestDecorin upea luomus, joka tuo kotiisi värikästä ja eloisaa tunnelmaa. Tämä tekokukka on niin aidon näköinen, että et usko sitä silmiesi edessä. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Rosana tekokukka ei vaadi kastelua tai leikkaamista, vaan se pysyy kauniina vuosia.

Rosana tekokukka on monivärinen ja sen ulkomitat ovat 6×50 cm. Voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseen ja luoda siitä oman persoonallisen kukka-asetelman. Voit yhdistellä Rosanaa muihin ForrestDecorin tekokukkiin tai käyttää sitä yksinään. Rosana tekokukka sopii myös erinomaisesti lahjaksi, sillä se ilahduttaa varmasti saajaansa.

ForrestDecor on sisustusyritys, joka panostaa laatuun ja luontoystävällisyyteen. Kaikki heidän tuotteensa ovat valmistettu kierrätetyistä tai luonnonmateriaaleista, joten voit olla varma, että teet hyvän valinnan sekä itsellesi että ympäristölle.

Älä odota enää, vaan tilaa Rosana tekokukka jo tänään ja anna kotisi hehkua. Tämä kukka on kuin pieni pala luontoa, joka piristää päivääsi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosana – värikäs ja kestävä tekokukka koristamaan kotiasi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *