Roselle – värikäs ja kestävä tekokukka koristamaan kotiasi

32,00 

Osta

Description

Jos rakastat kukkia, mutta et halua vaivautua niiden hoidosta, Roselle tekokukka on sinulle täydellinen ratkaisu. Tämä upea tekokukka näyttää ja tuntuu aivan aidolta, mutta ei kuihdu tai lakastu koskaan. Roselle tekokukka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka on kestävää ja helppohoitoista. Voit pyyhkiä sen puhtaaksi kostealla liinalla tarvittaessa.

Roselle tekokukka on värikäs ja iloinen lisä mihin tahansa huoneeseen. Sen terälehdet ovat eri sävyisiä, joten se luo eloisuutta ja kontrastia ympäristöönsä. Roselle tekokukka on 50 cm pitkä ja 6 cm leveä, joten se sopii mainiosti esimerkiksi pöydälle, ikkunalaudalle tai hyllylle. Voit asettaa sen yksinään tai yhdistää sen muihin tekokukkiin luodaksesi oman persoonallisen kukkakimppusi.

Roselle tekokukka on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut luomaan kauniita ja luonnollisia tekokasveja, jotka tuovat vihreyttä ja harmoniaa kotiisi tai toimistoosi. ForrestDecor käyttää vain ympäristöystävällisiä materiaaleja ja menetelmiä tuotannossaan. Roselle tekokukka on siis paitsi kaunis, myös eettinen valinta.

Tilaa Roselle tekokukka nyt ja saat sen edulliseen hintaan. Roselle tekokukka on ihana lahjaidea myös ystävälle tai perheenjäsenelle, joka arvostaa kukkien loistoa. Roselle tekokukka on varma tapa piristää päivääsi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Roselle – värikäs ja kestävä tekokukka koristamaan kotiasi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *