Rosemarie tekokukka – keltainen koriste, joka kestää vuodesta toiseen

16,00 

Osta

Description

Rosemarie on upea tekokukka, joka näyttää aivan aidolta ruusulta. Tämä tekokukka on kirkkaan keltainen ja se piristää kotisi sisustusta. Rosemarie on 180 cm pitkä ja se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää aikaa ja käyttöä. Voit sijoittaa tämän tekokukan mihin tahansa huoneeseen, missä haluat luoda lämpimän ja kotoisan ilmapiirin. Rosemarie sopii niin yksittäiseksi koristeeksi kuin osaksi isompaa kukka-asetelmaa.

ForrestDecor on brändi, joka on erikoistunut tekemään uskomattoman kauniita ja realistisia tekokasveja ja -kukkia. ForrestDecorin tuotteet ovat huolellisesti suunniteltuja ja valmistettuja, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman luonnonmukaisilta. ForrestDecorin tekokukat ovat myös erittäin helppohoitoisia ja sopivat kaikille, jotka eivät halua tai voi pitää oikeita kasveja. Ne eivät vaadi kastelua, lannoitusta tai leikkaamista, eivätkä aiheuta allergioita.

Älä odota enää, vaan tilaa itsellesi tai läheisellesi Rosemarie tekokukka jo tänään. Tämä tekokukka on ihana tapa tuoda iloa ja väriä elämään. Rosemarie tekokukka on täydellinen lahja esimerkiksi syntymäpäivänä, äitienpäivänä tai hääpäivänä. Se on lahja, joka ei lakastu koskaan!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosemarie tekokukka – keltainen koriste, joka kestää vuodesta toiseen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *