Rosia tekokukka – värikäs ja kestävä koriste kotiin tai puutarhaan

32,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda luonnonläheisyyttä ja väriä kotiisi tai työpaikallesi? Rosia tekokukka on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat kauneutta ja helppoutta. Rosia tekokukka näyttää aidolta, mutta ei vaadi mitään huolenpitoa. Voit unohtaa kastelun ja valon määrän, sillä Rosia tekokukka loistaa kauniisti missä vain.

Rosia tekokukka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka on kestävää ja ympäristöystävällistä. Sen värit ovat kirkkaat ja eloisat, ja sen kukinto on 6 cm leveä. Rosia tekokukka on 50 cm pitkä, joten se sopii hyvin maljakkoon tai ruukkuun. Se on ForrestDecor-brändin tuote, joka on erikoistunut luonnollisiin ja tyylikkäisiin tekokukkiin. Voit yhdistellä Rosia tekokukkaa muiden ForrestDecorin kukkien kanssa luodaksesi omanlaisesi kukka-asetelman.

Älä odota enää, vaan tilaa Rosia tekokukka jo tänään! Se on loistava tapa piristää kotiasi tai toimistoasi, tai antaa lahjaksi jollekin, joka rakastaa kukkia. Rosia tekokukka on edullinen, mutta laadukas valinta, josta iloitset pitkään!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosia tekokukka – värikäs ja kestävä koriste kotiin tai puutarhaan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *