Rosie tekokukka – värikäs ja kestävä koriste kotiin tai puutarhaan

32,00 

Osta

Description

Haluatko tuoda kotiisi tai toimistoosi ripauksen luontoa ja eloisuutta? Rosie tekokukka on täydellinen valinta sinulle! Se on upea ja realistinen tekokukka, joka näyttää ja tuntuu aivan oikealta. Rosie tekokukka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää pitkään ja on helppo pitää puhtaana. Se ei tarvitse vettä, valoa tai ravinteita, vaan pysyy kauniina vuodesta toiseen.

Rosie tekokukka on ilo silmälle sen monivärisyyden ansiosta. Sen terälehdet ovat eri sävyjä pinkkiä, punaista, oranssia ja keltaista, ja sen keskusta on kirkkaan keltainen. Se sopii loistavasti piristämään mitä tahansa tilaa ja tuomaan siihen lämpöä ja iloa. Rosie tekokukan koko on 6×50 cm, joten se on helppo sijoittaa mihin vain haluat. Voit laittaa sen esimerkiksi maljakkoon, ruukkuun tai korikoriin ja asettaa sen pöydälle, hyllylle tai ikkunalaudalle.

Rosie tekokukka on ForrestDecor-brändin tuote. ForrestDecor on erikoistunut tekemään laadukkaita ja luonnollisen näköisiä tekokukkia, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia. Rosie tekokukka on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka rakastat kukkia, mutta et halua huolehtia niiden hoidosta tai allergisista reaktioista. Rosie tekokukka tuo sinulle kukkien ilon ilman niiden vaivaa!

Älä odota enää, vaan tilaa Rosie tekokukka verkkokaupastamme jo tänään! Meiltä löydät myös muita upeita tekokukkia ja sisustustuotteita, joilla voit luoda oman unelmiesi kodin tai toimiston. Hyödynnä nyt edullinen hintamme ja tilaa Rosie tekokukka itsellesi tai lahjaksi jollekin läheisellesi. Olet varmasti tyytyväinen ostokseesi!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosie tekokukka – värikäs ja kestävä koriste kotiin tai puutarhaan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *