Rosiello-sänkypaketti kangaspatjalla – mukava ja tyylikäs valinta 160x200cm

640,00 

Osta
Category:

Description

Unelmoitko uudesta sängystä, joka on sekä kaunis että käytännöllinen? Sänkypaketti Rosiello on täydellinen valinta sinulle, joka haluat nukkua hyvin ja sisustaa tyylikkäästi. Sänkypaketti Rosiello sisältää seuraavat osat:

Sänkypaketin kruunaa tyylikäs sängynpääty, joka luo viihtyisän tunnelman makuuhuoneeseen. Sängynpääty on verhoiltu samalla harmaalla kankaalla kuin runkosänky, ja siinä on kaunis nappikoristelu. Sängynpääty on myös mukava nojata lukiessa tai katsoessa televisiota.

Sänkypaketti Rosiello on saatavilla koossa 160x200cm, joka sopii mainiosti kahdelle hengelle tai yhdelle, joka haluaa nauttia tilavasta sängystä. Huomioithan, että sijauspatja ei kuulu pakettiin, mutta voit tilata sen erikseen verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät erilaisia sijauspatjoja eri kovuuksilla ja materiaaleilla, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Sänkypaketti Rosiello on laadukas ja kestävä tuote, joka on valmistettu EU:ssa. Sillä on 12kk runkotakuu, joten voit olla varma sen pitkäikäisyydestä. Tilaa nyt oma sänkypakettisi verkkokaupastamme ja toimitamme sen sinulle nopeasti ja turvallisesti!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosiello-sänkypaketti kangaspatjalla – mukava ja tyylikäs valinta 160x200cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *