Rotterdam-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi

227,00 

Osta
Categories: ,

Description

Tuo kotiisi ripaus kaupunkitunnelmaa tällä upealla seinätaulusarjalla, joka esittää Rotterdamin nähtävyyksiä. Sarja koostuu kolmesta 70×100 cm kokoisesta kankaalle painetusta taulusta, jotka voit ripustaa haluamallasi tavalla seinällesi. Taulut ovat valmiiksi koottuja ja helppoja asentaa.

Seinätaulusarja sopii erinomaisesti moderniin tai skandinaaviseen sisustukseen, ja se luo tilaan ilmavaa ja raikasta tunnelmaa. Voit yhdistää taulut muihin sisustuselementteihin, kuten tyynyihin, mattoihin tai verhoihin, ja luoda näin harmonisen kokonaisuuden. Taulut ovat myös loistava lahjaidea kaupunkimatkailusta pitävälle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Seinätaulusarjan on valmistanut ForrestDecor, joka on tunnettu laadukkaista ja kestävistä seinäkoristeistaan. Taulujen materiaali on kangas, joka on helppo puhdistaa ja joka säilyttää värinsä pitkään. Taulujen väri ei ole määritetty, vaan se riippuu siitä, minkälaista valaistusta käytät. Voit valita tauluille sopivan kehyksen tai ripustaa ne sellaisenaan.

Tilaa nyt tämä upea seinätaulusarja ja tuo kotiisi ripaus Rotterdamin tunnelmaa!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rotterdam-seinätaulu: kolmen kappaleen sarja, joka luo tunnelmaa kotiisi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *